Om DESIGN BYGG & BO

Hos Design Bygg & Bo träffar du sju olika företag på samma plats

Hos Design Bygg & Bo träffar du sju olika företag på samma plats

På ett ställe får du expert- och arkitekthjälp för varje val på vägen, vilket gör både resan enklare och resultatet bättre. Design Bygg & Bo är en samlingsplats och en port till totalentreprenad för byggtjänster.  

En etablerad byggentreprenad som utför all slags byggnation inom både privat och offentlig sektor.

Hos oss samarbetar arkitekt, inredare och trädgårdsdesigner och erbjuder tjänster inom flera olika områden: arkitektritade byggnader, interiör design, trädgårdsdesign och praktiska trädgårdstjänster.

NYBE Plåt AB är din flexibla byggnadsplåtslagare belägen i Vislanda som ligger centralt i Kronobergs län med närhet till samtliga större orter. Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner som entreprenörer och industrier.

Med över 30 års erfarenhet utför vi alla typer av VVS-installationer samt reparationer och service. Våra kunder är privatpersoner, byggare, industrier och andra företag.

Vi är tillsammans med 200 lokala butiker Sveriges största bygg- och järnhandlare. Hos oss finns ett komplett sortiment med allt inom bygg, järn, el, vvs, trädgård, pellets och mycket mer.

Sveriges ledande kedja för hemprodukter med övre 250 butiker. Vi har allt inom vitvaror, hushållsapparater, personvård, luftvård, värme och belysning.

Nybe AB Entreprenad
Nybe Plåt
Vislanda Rörtjänst
Bolist Eneryda
Euronics